Bel voor een afspraak: 0229 248 982 / 06 29 557 531

Buitenonderhoud

Niet alleen in de zomer

Storm, regen, vorst, onze gebouwen en woningen hebben behoorlijk te lijden onder deze omstandigheden. Hierdoor kan de verf los gaan zitten en er af gaan bladeren. Wanneer dit gebeurd is het houtwerk onbeschermd en kan het gaan rotten. Wordt dit niet op tijd aangepakt dan loopt u het risico dat het houtwerk vervangen moet worden door een timmerman, hierdoor kunnen de kosten flink oplopen.

Schildersbedrijf Wilmans draagt hier zorg voor, zodat invloeden van buiten geen kans krijgen om het houtwerk aan te tasten. Zo kunnen wij in overleg met u zorg dragen voor planmatig onderhoud. Dit houdt in dat schildersbedrijf Wilmans zorg draagt voor het onderhoud zonder dat u daar omkijken naar heeft. Zo besparen degelijkheid en vakmanschap u tijd, moeite en uiteindelijk lagere onderhoudskosten.

Contact informatie

Wij zijn gevestigd in het schilderrijke Hoorn aan het ijsselmeer.

Onze gegevens

Schildersbedrijf Wilmans
Van Beijerenstraat 10
1623 JE Hoorn

K.v.K. Hoorn nummer 73598089

+31 229 248 982
+31 629 557 531
+31 610 576 910
www.wilmans.nl

danny2_0

Buitenonderhoud het hele jaar door

Tegenwoordig is dat toch wel even wat anders. De winters worden steeds zachter. Maar ook nieuwe middelen en materialen maken het werken in de winter mogelijk. Diverse steigermateriaal fabrikanten hebben doorwerksystemen ontwikkeld, uiterst nuttig en waardevol voor de schilder. Ook verffabrikanten hebben diverse lakken op de markt gebracht met uitstekende eigenschappen waarmee onder lage temperaturen en een relatief hoge luchtvochtigheid gewerkt kan worden. Hier worden prima resultaten mee geboekt. En dat moet ook wel. Want zomer of winter, Schildersbedrijf Wilmans moet dezelfde garantie kunnen geven.